joi, 2 octombrie 2008

Sunt plin de nedumeriri!

Unul dintre puţinele lucruri care mă scot cu adevărat din sărite este rotirea ţoalelor în dulapuri. Mai precis, înlocuirea celor subţiri de vară, cu cele groase. Ca să nu am surprize neplăcute, prefer să fac eu trierea, decât să o las pe soţie să bramburească totul.

În consecinţă, m-am întărit sufleteşte şi am pornit la treabă. Am terminat totul în jumătate de oră, că doar câte cârpe poate avea un bărbat. M-am instalat comod la meci, l-am sunat pe Furnică, că doar nu era să mă uit singur, ca bou', să n-am cu cine comenta, m-am asigurat că fiul are destul jocuri la îndemână ca să nu mă bârâie la cap... În fine, cam ce face un bărbat într-o seară de meci.

Nu e cazul să povestesc ce a făcut Furnică în timpul partidei, pentru că e deja previzibil. Mai ales că, fiind un meci frumos, nu a precupeţit niciun efort. Mă întreb dacă mai poate să vorbească azi...

Dar să nu mă îndepărtez (iar, după bunul obicei) de subiect. Totuşi, de ce am nedumeriri. Păi să le înşir cu liniuţă, de la capăt:
- Cum este posibil să ai dulapul plin de haine, dar să ai nevoie de minimum o jumătate de oră ca să te decizi cu ce te îmbraci a doua zi?
- Cum este posibil să ai cel puţin 15 perechi de blugi, dar tu să nu te îmbraci vreodată în blugi?
- Cum este posibil să ai 7 perechi de cizme şi 5 de botine, iar tu să susţii că trebuie să mergem cât mai curând la cumpărături, pentru că nu ai cu ce să te încalţi?
- Cum este posibil să ai un teanc de pulovere, dar tu să te lamentezi că îţi lipseşte nu ştiu ce nuanţă?

Desigur, toate aceste întrebări se referă la soţia proprie şi personală, pe care am luat-o de nevastă spunând un "Da" răspicat, de ziceai că nenea ăla cu tricolorul pe diagonală m-a întrebat dacă vreau cetăţenie americană!

8 comentarii:

maria spunea...

e posibil. si normal.

Anonim spunea...

Hihihi! >:D<

>3 :)

alepse spunea...

normalitatea într-o societate o dictează majoritatea. femeile fiind majoritare... doar aşa poate deveni acest lucru normal şi pentru bărbaţi! :D
Ce te faci când eşti rebel şi nu te supui normelor societăţii? :))

Ariciul Indignat spunea...

@Doamna Maria, asta înseamnă că nu o să înţeleg niciodată femeile?! :))

@anonim - care vă dorim şi dumneavoastră! :P

@alepse, nu-mi spune că trebuie să-mi iau cizme cu toc şi botine!!!! :))

maria spunea...

nu prea cred, sincer. eu ma chinui de 10 ani sa ma fac inteleasa

Strumful spunea...

Botinele si cizmele erau ale sotiei? Aha! Perfect normal!
Atunci, vrea sa arate bine pentru tine, deci la cumparaturi cu tine:D!

innuenda spunea...

Maria, cum mi-ai luat replica din gură (care era:"dacă este vorba despre o femeie, atunci e posibil şi gata!":) ), ca să nu mă repet, o să conchid doar că eu am avut noroc şi de data asta.

Al meu când mă aude cu "nu am cu ce să mă: îmbrac, încalţ, costumez, machiez, demachiez...etc" spune doar: "când vrei, mergem şi-ţi iau!":D

Anonim spunea...

Femeia tot neinteleasa ramane...