vineri, 3 octombrie 2008

'mnezeii mamii lor de cretini!

Inutilităţile alea proptite în Parlament au luat-o razna rău de tot! Nu mă dau în vânt după Băsescu, dar acum - să fiu în locul lui - aş propti o stângă în botul Guvernului Nătăriceanu, de l-aş pune la pământ. Deci paralamentarii lu' peşte votează măriri de salariu, bombalăii de la Guvern ştiu că nu au bani, da' ţin pentru ei, iar acum, ca să nu sece bugetul de tot, clipesc duios din ochi, doar-doar Băse NU semnează majorarea pentru profi. Dacă într-adevăr e jucător, acum e momentul să-l pună cu roţile în sus pe Nătăriceanu, cu miniştrii lui cu tot. Ce naiba de Guvern şi de Parlament mai avem şi noi, dacă iau decizii de natură să provoace mişcări sociale????

7 comentarii:

Strumful spunea...

Cum ce fel de Guvern? Unul care si-a marit pensia, unul care si-a cumparat nu stiu ce masini, unul care vrea sa fie ales ca nu si-au terminat aia casele din .....Spania,Italia, sau pe unde au case, unul care se agita inaintea alegerilor pentru ca romanul e bleg si cade iar in plasa!

marius spunea...

Ce guvern avem? ce Parlament avem? Pai alea pe care le alegem noi din 4 in 4 ani ca idiotii. Aceiasi oameni sau aceleasi naravuri sub alt nume.

Anonim spunea...

Hei! De ce nu mai scrii articole funny? Deci, de ce nu mai scrii?! A trecut luna imediat, io ce citesc? Nu ma tine, baga!

innuenda spunea...

Nu mai bine rămâneam la rotirea ţoalelor în dulapuri? Cel puţin, ne enervam pentru lucruri care nu-s un "capăt de ţară".:D

cgc spunea...

pai ar cam trebui sa organizam si sa promovam o miscare sociala....oare avem cu cine? si mai revino cu ceva nou... ;) apropo am un blog nou daca mi-ai face acolo in stanga putina reclama ti-as multumi...al tau e trecut la mine. http://cgc--cgc.blogspot.com

DEDDAR spunea...

O tara de rahat, populata 99% de prosti, cu un guvern pe masura.

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!