vineri, 3 octombrie 2008

'mnezeii mamii lor de cretini!

Inutilităţile alea proptite în Parlament au luat-o razna rău de tot! Nu mă dau în vânt după Băsescu, dar acum - să fiu în locul lui - aş propti o stângă în botul Guvernului Nătăriceanu, de l-aş pune la pământ. Deci paralamentarii lu' peşte votează măriri de salariu, bombalăii de la Guvern ştiu că nu au bani, da' ţin pentru ei, iar acum, ca să nu sece bugetul de tot, clipesc duios din ochi, doar-doar Băse NU semnează majorarea pentru profi. Dacă într-adevăr e jucător, acum e momentul să-l pună cu roţile în sus pe Nătăriceanu, cu miniştrii lui cu tot. Ce naiba de Guvern şi de Parlament mai avem şi noi, dacă iau decizii de natură să provoace mişcări sociale????

6 comentarii:

Strumful spunea...

Cum ce fel de Guvern? Unul care si-a marit pensia, unul care si-a cumparat nu stiu ce masini, unul care vrea sa fie ales ca nu si-au terminat aia casele din .....Spania,Italia, sau pe unde au case, unul care se agita inaintea alegerilor pentru ca romanul e bleg si cade iar in plasa!

Anonim spunea...

Ce guvern avem? ce Parlament avem? Pai alea pe care le alegem noi din 4 in 4 ani ca idiotii. Aceiasi oameni sau aceleasi naravuri sub alt nume.

Anonim spunea...

Hei! De ce nu mai scrii articole funny? Deci, de ce nu mai scrii?! A trecut luna imediat, io ce citesc? Nu ma tine, baga!

innuenda spunea...

Nu mai bine rămâneam la rotirea ţoalelor în dulapuri? Cel puţin, ne enervam pentru lucruri care nu-s un "capăt de ţară".:D

cgc spunea...

pai ar cam trebui sa organizam si sa promovam o miscare sociala....oare avem cu cine? si mai revino cu ceva nou... ;) apropo am un blog nou daca mi-ai face acolo in stanga putina reclama ti-as multumi...al tau e trecut la mine. http://cgc--cgc.blogspot.com

Anonim spunea...

O tara de rahat, populata 99% de prosti, cu un guvern pe masura.