luni, 22 septembrie 2008

Viermi cu bloguri

Iar m-a luat indignarea, de data asta la ceas de noapte! Totul a pornit de la soacră-mea, care şi-a exprimat nemulţumirea faţă de modul în care se face campanie electorală în anul ăsta. Hmmm... şi eu care credeam că în afară de divorţul Răduleascăi nu o mai interesează nimic săptămâna asta. Dar nu! Coana Mare a urmărit îndeaproape scandalul fetei ăleia din PSD, Ana Birchall. Cum a apărut el filmuleţul şi aşa mai departe.

Weekendul ăsta am refuzat să mă dau pe net, dar acum e deja luni, aşa că am băgat un surfing pe ziare şi pe bloguri. Şi ce-mi văd ochii???? Cine a făcut public filmul???? Băiatul ăla cu faţă de fiu de măcelar, care vorbeşte ba de popi, ba de liberali, ba lăcrimează pe altarul conservatorilor, ba se uită profund în gaura neagră, de unde iese bosonul ca să-i arate curu'. Şi i-am mai intrat şi pe blog, ca să văd cu ochii mei ce crimă de lezmajestate a comis aia. Nu pot spune că e cea mai meseriaşă din câte am văzut, dar m-aş băga la o şedinţă de partid. Da' nu despre asta e vorba. Am mai văzut la respectivul caltaboş cu microfon o serie de poze care mi s-au părut cam primite cadou de la niscavai servicii.

Şi atunci zic şi eu precum aia cu faţă de cal din "Sex and The City" (bine că s-a terminat că mă omorâse nevastă-mea, nu rata niciun episod): "Când vezi cam ce scrie cârnatul pe blogul lui, nu poţi să nu te întrebi: Al cui om este acest Iosif?". Al liberalilor şi încearcă să destabilizeze alianţa PSD+PC = Love? Al conservatorilor, care l-au pus să facă o ţâră de curăţenie în curtea pesediştilor, la rugămintea lor, evident? Al vreunui serviciu, care încearcă să sugereze politicienilor că au în videotecă o întreagă colecţie de futaiuri de campanie?

Oricum ar fi, din punctul meu de vedere, e un biet vierme cu blog. Şi mai există unul, coleg de-al lui de trust. Unu' Ciutacu. Ăsta zicea că are o întregistrare cu un politician poponar care şi-o trage cu un jurnalist la fel de poponar. Şi se întreba cu proasta la p**a pe blogul propriu: "Oare el ce să facă? Să o dea publicităţii sau nu?". Hai, 'te dreacu' de deontolog!

4 comentarii:

Tix spunea...

Cică în filmuleţul cu Ana Birchall protagonistul care se afla la celălalt capăt al penisului ar fi Robert Negoiţă, care, săracul a fost virgin până la vârsta de 22 de ani!

marius spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ariciul Indignat spunea...

@ecologie umana, oare o să aflăm adevărul peste 50 de ani sau mai devreme?

@marius, pentru simplul motiv că un arici cu blog are o chestie numită onoare, care nu îi permite să posteze ceea ce a postat prietenul tău, cu blog pe surse.

Anonim spunea...

comparing peptides hasty encompasses someone ethnicity needlessly mason regent veritable neuropathy
lolikneri havaqatsu